Header image  
Danmark  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Introduktion

Beskrivelse af spillet:
- Woodball er et transportabelt spil, hvor en træbold slås igennem et antal porte (gates) med en kølle (en mallet), der både bruges til de lange slag (spil på fairway’en) og til putting.
- Den spiller med sammenlagt færrest slag på alle gates vinder.
- Træbolden er større end en golfbold. Den er ca. 10 cm i diameter og er også tungere end golfbolden. Det betyder, at Wood-bolden altid holder sig på jorden og derfor kan spilles på arealer med begrænset plads.

Spillet:

- På hvert hold kan der være fra 2 til 4 spillere. I følge de officielle Woodball-regler består en woodball konkurrence af at gennemføre 12 gates eller et antal gates ganget med 12, f.eks 24, 36 ect. Den spiller som gennemfører med færrest slag er vinderen. Men alle kan lave sine egne regler, der passer lige til stedet og deltagerene.
- Det tager ca 1½ time at gennemføre 12 gates . Længden på den enkelte fairway fra startlinien og til gaten kan variere fra 20 m til 130 m. I en officiel woodball konkurrence skal mindst 5 ud af 12 fairwayene være min. 100 m.

Det ideelle udendørsspil for alle:
- Woodball er et godt udendørsspil.
- Woodball er både en hyggeligt fællesaktivitet samtidig med, at det indeholder et konkurrence-element.
- Ideel som f.eks. forældre-barn aktivitet, hygge, motion, adspredelse, udfordring og undervisning.
- Man kan nyde den friske luft og de smukke omgivelser, mens man spiller Woodball.
- Woodball-svinget - det lange slag - er det samme som i golf, og da udstyret er tungere end golfudstyret, træner du virkelig dine ”golf-muskler” ved at spille Woodball.
- På grund af Woodball’s fleksible krav til banen, kan det spilles overalt og af hvem som helst.